Fantastic Only ze Zlínských strání – „Abík“ (zelený)

Abíka jsme po porodu určili jako druhorozeného, protože byl o něco málo menší, než jeho bráška Fido. Dostal zelenou mašličku a čas narození jsme odhadli na 14,46 hod.

V jaké rodině bude Abík dělat radost, jsme hodně dlouho nevěděli. Nakonec se stalo něco neuvěřitelného. Na štěňátka se přijela podívat naše kamarádka Bohďa. Ona není jenom kamarádka. Je to pro mě především majitelka Vincenta, který je tatínkem naší Aimee a dědečkem Sunny. Vincent už samozřejmě nežije, Bohďa pak ještě měla Muddyho, bratra Aimee, ale ten už taky umřel. A tak byla Bohďa nějaký čas bez psa a její mateřské povinnosti jí nového pejska neumožňovaly. 

Ale jak šel čas, vše se nějak usasdilo a nakonec jsme došli k závěru, že ten čas na nového psa už zase nastal a po původně nezávazné návštěvě u nás bylo rozhodnuto. Abík poputuje do Zlína. Jméno dostal po svém pradědečkovi Vincentovi, který se v PP jmenoval Abby.

S Abíkem se pravidelně potkávám ve Zlíně na cvičáku a musím uznat, že je moc a moc šikovný. Zkušenost jeho paničky se nezapře 🙂

Fotogalerie Abíka zde:-)