Pár slov o Sunny

Někteří už možná víte, že žlutá fenečka si pomalu razí cestu k mému srdíčku. Od okamžiku kdy se vyklubala na svět, mi byla něčím moc milá. Pamatuji si ten okamžik, kdy jsem se najednou skoro rozplakala, když se narodila. Myslela jsem si, že je to proto, že po třech chlapečcích přišla na svět konečně další holčička. Ale bylo tam asi i něco víc. Hned jak dostala žlutou stužku, začala jsem jí říkat sluníčko. Opravdu mě rozzářila. Ale i přes toto všechno nechci dát až tolik na emoce a chci zapojit do výběru štěňátka i rozum. Proto si ještě počkám na povahu. Ale už teď se mi všechny její projevy moc líbí. Rychlá, dravá, ale ne arogantní. Uvidíme… 🙂

 JE NAŠE A NIKOMU JI UŽ NEDÁME!!!

21.10.2011
Sunny se ve svých 5 měsících zúčastnila honu na kachny. Nejprve jsem si myslela, že se bude jen tak koukat a učit, ale nakonec se stala plnohodnotnou pomocnicí, která nosila a nosila a plavala a dohledávala. Jsem na ni moc pyšná.

A zde je pár jejich fotek spolu s ostatními pracanty 🙂

31.5.2014
Do Zlína to máme kousek, poplatek je únosný, výstavy potřebujeme, tak proč si nezajít na tuto malou výstavu společně? Na výstavě se často nudíte. Když máte ale kolem sebe dalších 15 flatmaniaků, se kterými se znáte ze cvičáku, je výstava o něčem jiném.

Letos jsme si udělali na výstavě svůj vlastní Flatoland a stali se tak nejpočetnějším plemenem výstavy. Vyhrát sice nemohli všichni, ale ať vyhrál kdokoliv, byl náš a my jsme mu to přáli 🙂

Naše Sunny získala ve třídě mladých známku V3 a moc pěkný posudek:-)

Fotky z výstavy jsou zde 🙂 a zde 🙂 zde 🙂

Omluvte kvalitu fotek, podmínky k focení byly velmi špatné.

8.6.2014
Naše sluníčko dnes velmi úspěšně absolvovalo OVVR. Sunny získala plný pčet bodů a celkově 2.místo. Je skvělá!!!

foto zde 🙂 a zde 🙂

29.6.2014
Sunny opět nezklamala. I přesto, že jsme neměli úplně vše dokonale docvičené, Sunny podala dnes maximální výkon a složila Podzimní zkoušky v I.ceně a získala titul res.CACT.

Sanynko, děkuji!!!

Foto zde:-)

 23.3.2015
Dnes jsme se vydali udělat pár fotek Sunny a jejího vyvoleného Pepina.

Foto zde 🙂